Alurol bouwt graag aan jouw Droomveranda!

Een veranda zoals je die altijd al wou… dat is waar wij voor staan. Samen met jou bepalen we de structuur en de door jouw gewenste profielen. We bespreken jouw voorkeuren en persoonlijke smaak.

Vind je modern leuk? of toch liever klassiek? Elke veranda-bouw kan in jouw voorkeur en stijl. Of het nu een commercieel pand is of een nieuwbouwproject, het kan dus allemaal! En niet te vergeten, ook bij renovatie zijn wij de expert.

Onze veranda’s in aluminium zijn goed geïsoleerd, hebben een mooi design en worden volledig op maat geplaatst.

Uw voordelen van werken met Alurol:

N

Wij komen altijd ter plaatse voor een offerte

 

N

Hoge kwaliteit materiaal met 10 jaar garantie!

 

N

Familiebedrijf met persoonlijke aanpak

 

N

één contactpersoon van begin tot eind

 

N

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

 

N

Altijd beschikbaar voor onze klanten in nood

 

Alurol gebruikt hoge kwaliteit materiaal met 10 jaar garantie!

Wij werken hiervoor samen met Van Beveren Aluminium. Deze heeft een eigen centrum voor de productie van isolerende aluminiumprofielen. Zo kunnen wij mat, glanzend en gestructureerd lakwerk leveren die voldoet aan de Qualicoat-norm!

Door gebruik te maken van anodisering, zijn de materialen betere bestand tegen slijtage, corrosie en warmte. Anodisering is een behandeling van het oppervlakte met een elektrisch isolerende laag van 5 tot 50 micron afhankelijk van het eindproduct.

Onder vind je enkele van de producten terug die wij vaak gebruiken. Indien u meer informatie wenst kan je op de afbeelding klikken voor een productfiche.

Sky Home

Let the Sunshine in

Veratop

Voor zware beglazing en grote draagwijdte

Verazur

De “Rolls Royce” van de veranda

Wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen over het plaatsen van een nieuwe veranda

Ik wil mijn ramen langs de buitenkant anders afgewerkt dan aan de binnenkant. Graag standaard wit langs de binnenkant en een donkere metallic RAL kleur langs de buitenkant. Kan dit?

Uiteraard kan dit. Bij Alurol zijn  alle RAL-kleuren mogelijk. Ramen en deuren uit aluminium kunnen langs de buitenkant een andere RAL-kleur of een andere oppervlakte-afwerking (mat, blinkend, korrelstructuur of metallic korrelstructuur, metallic …) krijgen dan aan de binnenkant. Ook ramen met dezelfde kleur aan binnen- en buitenkant zijn natuurlijk mogelijk.

Is de persoon die de veranda komt opmeten ook de persoon die de veranda zal plaatsen?

Ja hoor, Jan volgt alle projecten op van A tot Z en plaatst samen met zijn zoon Wouter jouw veranda, ramen en deuren.

Ben ik altijd verplicht een bouwaanvraag in te dienen wanneer ik een nieuwe veranda plaats?

Ja, het is verplicht om uw veranda aan te vragen, maar meestal is een melding(<40m²) voldoende. Dus u kan het best bij uw gemeente navragen of een melding of een bouwaanvraag met eenvoudige dossiersamenstelling.

Meer info kan je vinden op www.ruimtelijkeordening.be